Нашите вина | Hardy | Hardy's Oomo Shiraz

оставащи бутилки
4

Hardys OOMOO е едно от първите вина, произведени от Томас Харди в оригиналната му Bankside (от страната на банката) винарна.  През късните години на 19 век (края на 1800) и първите години на 20 век (началото на 1900) най-разпознаваемият етикет е този на Харди, думата OOMOO е възприета от местния аборигенски диалект и означава "добро" или "привлекателно”.

За да се празнува и отбележи 150-та годишнина на Hardys през 2003 г., OOMOO бива възродено като едно класическо вино McLaren Vale Шираз .
Днес, OOMOO представлява първокласните райони на Южна Австралия. Всяко вино е едно истинско отражение на сорта и региона.
Hardys OOMOO Шираз от 2008 е добито от известния район за Шираз на McLaren Vale.
Виното демонстрира слоеве на тъмни горски плодове и шоколад, това е едно щедро вино Шираз от McLaren Vale с фини танини и богат, мек финал.
Дегустационни бележки
Стил на виното
Цвят: Наситено червено и рубинени нюанси.
Аромат: Ароматите на зрели сливи, богата плодова торта и интензивен аромат на тъмен шоколад са допълнени от едва доловим дъбов ванилин.
Вкус: Пищният аромат на черна череша и слива, панфорте (италиански плодов десерт с ядки) подправки и тъмен шоколад са балансирани с меки танини, сладки плодове и щедро усещане в устата.
Комбиниране с храна:
Агнешка плешка, печена на бавен огън с мащерка, дребен лук  и печурки.
 

Реколта: 2008  |  Литри: 0.75  |  Алк. %: 0.0‰
Цена: 40.00 лв с ДДС    |      |  Количка(0)Сайтът е достъпен за лица над 18 години.Да, над 18 години съм » Не, нямам навършени 18 годиниСъжаляваме, трябва да сте навършили
18 години, за да имате достъп до
съдържанието на този сайт.« Назад