Нашите вина | Hardy | Leasingham Bin 56 Cabernet Malbec

оставащи бутилки
4

 

Разположена в живописния Clare Valley, традицията Leasingham се е развила от едно скромно начало през 1893. Богатите почви, топлите дни и прохладните нощи са перфектната основа за това, което днес е един първокласен лозарски район.
Името Leasingham е синоним на първокласно вино, носител на награди. На Leasingham бе присъдена престижната награда 1995 Jimmy Watson Memorial Trophy  за 1994 Classic Clare Shiraz, като винарната продължава редовно да печели златни медали и трофеи на Австралийски и международни конкурси за вино. 
Дегустационни бележки
Рубинено червен цвят с лилави оттенъци, това вино показва изпъкващи аромати на червени и черни горски плодове с нюанси на шоколад и кедрови подправки.
Вкусът е средно плътен. Богатото усещане в устата е подкрепено от фокусирани (фиксирани) и деликатно зърнести (набраздени) танини. Виното демонстрира аромати на касис, червени горски плодове, тъмен шоколад и пури с един продължителен финал.
 
Leasingham е бил  исторически признат  за производството на висококачествени червени вина. Бин 56 Каберне Малбек е едно вино пропито с история в рамките на портфолйото Leasingham. Със своя исторически бленд  от Каберне и Малбек, това е вино което демонстрира всички качества, с които червените вина на Leasingham са известни – щедрост, пивкост и отлично качество за цената. Бин Leasingham 56 е уникално и самобитно австралийско вино със стил, който изразява  ярко Clare Valley.
 

Реколта: 2007  |  Литри: 0.75  |  Алк. %: 0.0‰
Цена: 40.00 лв с ДДС    |      |  Количка(0)Сайтът е достъпен за лица над 18 години.Да, над 18 години съм » Не, нямам навършени 18 годиниСъжаляваме, трябва да сте навършили
18 години, за да имате достъп до
съдържанието на този сайт.« Назад