За клуба

Добре дошли на страниците на винен клуб Enothèque Privée!

Вие вече сте част от малкото, но отбрано общество ценители готови да пътуват в богатия и очарователен свят на виното.

Тук е мястото, където имате възможност да избирате и купувате редки и ценни вина, които създаваме и подбираме специално за Вас – членовете на този клуб. 

Тук можете да развивате и обогатявате вашата винена колекция, както и да откривате много полезна информация за качествените вина, за да разбирате по-добре техните достойнства и да ги консумирате с пълно удоволствие.

Мисия 

Клуб Enothèque Privée е създаден от екипа на една от водещите български изби Domaine Boyar за да помага на развитието на винената култура у нас. 

Клуб Enothèque Privée е платформа, която среща създателите на виното с неговите любители. Целта му е да помага на ценителите да развиват и усъвършенстват умението си да познават и анализират качествените и редки вина.

Когато тръгнете да пътешествате във виното и започнете да навлизате все по-дълбоко в материята, започват да се пораждат редица въпроси около тяхното съхранение и правилна консумация. Също така е любопитно да навлезете в детайлите на тяхната технология и концепцията на създателите им. Винаги е интересно да надникнем в тайните на майсторите. Всичко това прави удоволствието ни от срещата с виното по-забележителна.

Нашата задача пред Вас е имено тази!

Да вървим заедно с Вас по този път и винаги когато имате нужда от напътствие или съвет да бъдем на Ваше разположение. Ние поемаме ангажимента да бъдем вашия пътеводител в тази така обширна материя.

Ще Ви напътстваме, когато имате нужда, ще Ви препоръчваме, насочваме, провокираме...по този път, но най-вече искаме да Ви вдъхновяваме!

Виното е изкуство и също като другите има своите майстори и майсторски творения. Ние искаме да отворим сетивата ви, за да усещате тези творения пълноценно и да изживявате максимално удоволствието при срещата си с тях.

Има добри вина, но има и изключителни!

Тук ние ви осигуряваме достъп до такива!

 

Привилегии на членството

Членството в клуб Enothèque Privée дава следните привилегии на своите членове:

  • Ексклузивен достъп до редки и ценни вина от специфични райони, сортове и реколти, които не съществуват в търговската мрежа. Тези лимитирани и колекционни бройки вина могат да бъдат закупени само от членове на клуб Enothèque Privée чрез регистрация на сайта и чрез директен контакт с нас.
  • Всички вина в този сайт са плод на много прецизна работа и са от продукти от висока класа. Някои вина са и с особена колекционна стойност, тъй като са в изключително лимитирани бройки от 10, 20  или 68 бутилки точно.
  • Бройката на буликтите от всеки вид вино можете да откриете при съответния артикул.
  • В Секцията „Винена библиотека” ще намерите много полезна информация за правилната употреба на вината от този клас - Как се съхраняват, Кога и как се декантират, Какви са задължителните аксесоари за винения ценител.
  • Само членове на клуба могат да получават информация и покана за винените вечери и  специалните събития на клуба.
  • Членската карта Ви дава специални отстъпки при пазаруване в специализирани винени магазини и някои топ ресторанти. Списъка на тези обекти ще бъде публикуван на сайта, като постоянно ще се допълва.
  • Вие ще бъдете обслужвани ексклузивно от тъговския екип на Клуба и ще получавате лично поръчаните вина до адрес, който посочите.
  • Само членове на клуба могат да заявяват специални поръчки и частни етикети вина.
  • Всеки член има право да кани и препоръчва свои приятели, които биха се присъединили към обществото ни от ценители.
 Сайтът е достъпен за лица над 18 години.Да, над 18 години съм » Не, нямам навършени 18 годиниСъжаляваме, трябва да сте навършили
18 години, за да имате достъп до
съдържанието на този сайт.« Назад